Kwaliteit

Voorop staat dat u onvoorwaardelijk op ons kunt rekenen. Op de kwaliteit van onze dienstverlening. Maar ook dat wij voor u klaar staan, wat er ook gebeurt. Beide aspecten kunnen wij waarborgen. Enerzijds omdat wij collegiaal samenwerken. Anderzijds kunnen wij aanspraak maken op de expertise van specialisten die naadloos aansluiten bij de visie en werkwijze van ons kantoor.

 

De kwaliteit van onze dienstverlening staat bij ons vanzelfsprekend hoog in het vaandel. Daarom besteden wij tijd aan Permanente Educatie (PE) om onze kennis up-to-date te houden en hebben wij ons aangesloten bij het NIBA.

 

Wij werken continue nauw samen met (register)accountants en specialisten op fiscaal, juridisch en notarieel gebied. Daardoor kunnen wij u ondersteuning bieden bij vrijwel alle complexe vraagstukken.

 

NIBA (Nationaal Instituut voor Belasting- en Bedrijfsadviseurs) bevordert en bewaakt de kwaliteit van de beroepsuitoefening. Daarnaast ziet het NIBA erop toe, dat ons kantoor zorgvuldig met zijn onafhankelijkheid en integriteit omgaat.

 

Als Register Belasting-Bedrijfsadviseur (RBB) zijn wij onderworpen aan het tuchtrecht van het NIBA.

Ontwerp & realisatie: www.website-eenvoudig.nl