AL Raad & Partners Roosendaal

AL Raad & Partners

Multatulilaan 10
4707 LZ Roosendaal

+31 (0) 165 74 56 20
info@al-raad.nl

Diensten

Wat doen wij voor u 


Administratieve dienstverlening: accuraat, snel, doelmatig

Bij AL Raad & Partners kunt u terecht voor al uw administratieve vraagstukken. Wij verwerken op een efficiënte manier uw administratie en aangiften omzetbelasting en ondersteunen u bij belastingcontroles. Ook bij achterstanden kunnen wij ondersteuning bieden. Verder verzorgen wij de complete salarisadministratie, stellen we arbeidsovereenkomsten op, voeren we ontslagprocedures en vragen we subsidies aan. Door onze kennis en ervaring doen wij dit accuraat, snel en doelmatig... voor een aantrekkelijke prijs.

 

Financiële dienstverlening: helderheid voorop

Uw jaarrekening: een duidelijk beeld van uw onderneming 

De jaarrekening is het boegbeeld van ieder boekjaar. De balans en de staat van lasten en baten geven u een scherp, concreet beeld van uw onderneming: het vermogen, het resultaat, de solvabiliteit en de liquiditeit. Aan de jaarrekening kunt u aflezen hoe uw zaak er financieel voor staat. Een belangrijk gegeven voor u. Maar ook voor uw eventuele aandeelhouders of vennoten. Of voor uw bank, wanneer u wilt investeren. Wij zorgen ervoor dat uw jaarrekening geen vraag onbeantwoord laat.

 

Bespreking van uw jaarrekening: vergaande ondersteuning

Het maken van een professionele jaarrekening is één. Het interpreteren ervan heel wat anders. Daarom bespreken wij met u de jaarrekening en maken wij gegevens inzichtelijk voor u. Maar onze ondersteuning gaat verder. Desgewenst treden wij op als uw financieel woordvoerder. Samenwerking en betrokkenheid staan voorop in onze dienstverlening.

 

Tevens adviseren wij u bij bedrijfseconomische kwesties, bij uitbreiding of aanpassing van uw financiering of bij uw administratieve organisatie. Ook voor waardebepalingen, bedrijfsopvolging, fusie- en overnamebegeleiding of als startende ondernemer bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden dienstverlening op maat en wij zijn erop gericht om de ondernemer waar mogelijk voordeel te bezorgen.

 

Uw voordelen met onze administratieve en financiële diensten 

 • Expertise en ervaring voor het opzetten van uw eigen administratie systeem
 • Snelle, doelmatige en accurate verwerking van uw gegevens
 • U legt een solide basis voor maximale resultaten
 • U heeft geen omkijken naar wettelijke en administratieve verplichtingen
 • Professionele samenstelling van uw jaarrekening en het interpreteren daarvan
 • Heldere en actuele informatie voor weloverwogen beslissingen 

Fiscale dienstverlening: duidelijk in uw voordeel en minimale winstafdracht

De belastingwetgeving is ingewikkeld en verandert vaak. Daarom is het doen van belastingaangiften het werk van professionals. Wij bieden u topkwaliteit en besparen u veel tijd. Onze fiscale diensten waarborgen dat u geen cent teveel betaalt aan de fiscus. En dat u voldoet aan alle wettelijke bepalingen… zonder onaangename fiscale verrassingen achteraf.

 

U kunt bij ons voor meer vraagstukken terecht. Zoals advies over de keuze van de rechtsvorm tot begeleiding bij bedrijfsopvolging en het herstructureren van vennootschappen, evenals het verzorgen van bezwaar- en beroepschriften. Wij kunnen u begeleiden en verwijzen naar specialisten voor het voeren van fiscale procedures tot de hoogste rechterlijke instanties.

 

 

Voordelen met onze fiscale diensten 

 • Wij nemen u veel werk uit handen
 • Fiscaal maatwerk en duidelijkheid
 • U voldoet aan de wettelijke eisen
 • U betaalt geen cent teveel aan de Belastingdienst
 • Wij onderhouden prima contacten met de Belastingdienst
 • Snelle en deskundige afhandeling van uw aangiften
Ontwerp & realisatie: www.website-eenvoudig.nl