Kosten

De kosten: administratie-abonnement

 

Wat maakt ons zo bijzonder? Worden er betere balansen gemaakt? Soms wel, maar niet per se. Wij onderscheiden ons vooral in prijs, duidelijkheid, veelzijdigheid en toewijding.

 

Met het administratie-abonnement weet u als ondernemer precies waar u aan toe bent. Dit abonnement is uniek in de administratiewereld en vormt de kern van onze dienstverlening.

 

Het werkt als volgt:

 

Het abonnement is opgebouwd uit modules; bedrijven zijn immers nooit helemaal gelijk. U bent verzekerd van een perfect passend dienstenpakket voor alle gangbare ondernemingsvraagstukken. U betaalt geen cent teveel. De modules sluiten aan bij uw financieel administratieve bedrijfsvoering en wettelijke bepalingen en worden door ons schriftelijk bevestigd. De minder vaak voorkomende werkzaamheden, zoals bijv. begeleiding bij een boekenonderzoek of het voorbereiden van een financieringsaanvraag, zijn standaard niet inbegrepen en stemmen wij vooraf altijd met u af.

 

En mocht u een keer beroep willen doen op de overige diensten van ons kantoor, dan maken wij dat vooraf kenbaar. Nare verrassingen achteraf zijn daardoor uitgesloten.

 

Wilt u de proef op de som nemen? Een kennismakingsgesprek kan verhelderend werken. Na dit vrijblijvende gesprek ontvangt u onze offerte. Met een helder beschreven dienstenpakket en een meer dan uitdagende prijs. Vergelijkt u deze offerte dan eens met de situatie die u gewend bent. En bedenk daarbij dat wij ons aan ons woord houden. Ook aan de belofte om achter u en uw zaak te staan. Door dik en dun.

 

Wilt u weten hoeveel u kunt besparen op uw administratiekosten?

Ontwerp & realisatie: www.website-eenvoudig.nl